'ballet del siglo xx'

just nu är det här något jag saknar. inte just balett, för det har inte varit min grej, men att vara graciös och dansa. det är ju så vackert!



något att ta upp igen kanske?

home sweet home

nu är jag hemma hos mina föräldrar nere i småland i drygt en vecka! det är härligt att vara hemma, träffa inspirerande vänner och bara njuta av allt det vackra som finns här. det blir lite vilovecka med massor av tid att sitta ner och prata, fundera över tillvaron och njuta av att bara vara här och nu. dessutom ska jag och mor min ta tag i ett måla-om-köksbordet-projekt!




bilden är från i julas, en vacker vinterdag då min syster fotade mig och min fästman. och huset.

spetsar och band

jag och min fästman är nyinflyttade i örnsköldsvik! med ny lägenhet följer nytt pyssel och nya prylar för att få det så fint som möjligt. på sista tiden har jag pysslat ihop en lampskärm och lite annat med hjälp av tyger och band köpta på second hand, det blir både roligare och betydligt billigare än att köpa allt färdigt.



a och o för att pyssellusten ska komma är att ha vissa saker framme som inspirerar. på mitt pysselskrivbord har jag  till exempel ett träd med spetsar, band och snören i.






en lampskärm kan man göra enkelt genom att sy till ett cylinderformat tygstycke som man trär ett band genom och drar åt för att få till lampskärmsformen. själva ställningen som bär upp det hela kan man köpa billigt på second hand!



spetsen är köpt på himlen runt hörnet i övik. mysig butik!



med presentpapper, spets, band och gammalt snöre har jag bundit ihop två vanliga ljus på ett enkelt sätt.
idag har jag sytt fyra kuddfodral, dom kommer upp på bloggen så småningom!


allt har sin tid,

och nu är det min tid att blogga!

jag kommer skriva om pyssel, inredning, god mat och livet i stort, varvat med fotografier.




håll till godo!

RSS 2.0