welcome welcome

idag fick jag med mig det här hem från jobbet. har gått och spanat ett tag och nu var det dags att slå till.





ett fint nattlinne i vitt och turkost (eller grönt enligt alla andra). superfin modell också, så nu vet jag vad jag kommer mysa i på kvällarna. plus ett par leggings i viscose som är de skönaste jag någonsin haft på mig!



dessutom var det dags att säga hejdå till min fina och väl slitna plånbok från miss selfridge och säga välkommen till den här fina börsen med silverkant. i like.

ljuvliga kväll

bästa tiden på dagen är när det blir kväll och mörkret infunnit sig. ikväll sitter jag i fåtöljen med massor av ljus tända och lyssnar på joni mitchells album both sides now. fantastiskt. du borde testa.




mysig. fantastisk.

tittade precis igenom förra årets julnummer av lantliv och fick riktiga julkänslor. längtar efter att få sitta och mysa i mörkret med massor av tända ljus tillsammans med familjen. helt plötsligt kommer en rad fina minnen som spelas upp nästan som en film med en melankolisk men ändå hoppfull pianoslinga till. (klychigt, jag vet, men fint på något vis) framför mig ser jag ett svagt ljus av kandelabern som pappa väcker oss med på julaftonsmorgonen, mina syskon, föräldrar och släktingar som skrattar, sjunger, någon läser julevangeliet från morfars gamla bibel. julgranen som går i guld och rött hemma hos mamma och pappa, och i mormors hänger det små virkade, röda snöflingor och en tomte som är över hundra år gammal. farmor och farfar har små svenska flaggor i sin och glittret uppefrån och ner istället för runt om som det brukar va. julen måste vara den bästa tiden. mysig. fantastisk.









nu längtar jag.

eventuellt...

... ska jag köpa ett stycke drömlampa! och några drömstolar. japp, så var det med det.

seg dam

äh, nu får jag ta å skärpa mig! hur seg får man va när det gäller bloggandet?

jag tänkte mig att inspirationen skulle flöda men tyvärr har den varit på noll. längtar efter lite kreativitet och inspiration igen.. vill liksom komma igång med pysslande och fixande. hur det går återstår att se.

to be continued..

decor

noa noa lanserar en inredningskollektion i november som verkar fantastisk må jag säga. titta bara!


(bild lånad här)

kan bli riktigt bra! eller vad tycker du?

RSS 2.0